MEER INFO

Een nieuwe trend is opkomend in België en omstreken en dat kan ONZE-Catering Services enkel en alleen aanmoedigen. Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtrucks van ONZE zorgen hier volledig voor. Wij rijden – met of zonder foodtruck – tot bij u en stellen ons eigen mobiel restaurant op. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een keuken of standplaats. Enkel een stopcontact hebben wij nodig en de rest doen wij! Regenweer? geen probleem, wij zijn erop voorzien!

Momenteel hebben wij 2 foodtrucks in omloop. Een fel lichtgroene en een appelblauwzeegroene variant.

Naast ons praktisch gemak, zorgen wij voor een gezellige, comfortabele volkse sfeer. Iedereen voelt zich meteen op zijn gemakt rond de pannen. Nippend aan de aperitief kunnen de mensen kijken hoe de gerechten live klaargemaakt worden. 

ONZE biedt allerlei eenpansgerechten aan aan uw feestgangers en dit van over heel de wereld. Per feest kunnen er 3 tot 6 gerechten gekozen worden en dit in een all in formule. Zo kan u gangbare en iets exotischere gerechten kiezen uit verschillende werelddelen. Daarnaast kunnen wij ook instaan voor drank, hapjes en dessert.

Hebt u nood aan andere event voorzieningen zoals tenten, stoelen, een DJ, een muziekband of iets anders? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij immers al wel wat contacten in de eventsector.