MEDITERRAANSE EN MEXICAANSE FOODTRUCK CATERING

MEDITERRAANSE EN MEXICAANSE FOODTRUCK CATERING

MEDITERRAANSE EN MEXICAANSE FOODTRUCK CATERING- ANTWERPEN, GENT, BRUSSEL, VLAANDEREN, NEDERLAND & BELGI√č – KOK AAN HUIS – HUREN OP PRIVEFEEST OF BEDRIJFSFEEST.

De Mediterraanse en Mexicaanse foodtruck catering van ONZE zorgt ervoor dat u zich op uw feest in een Zuiders land waant. Vooral de paella is een absolute aanrader!

We proberen met onze Mediterraanse en Mexicaanse gerechten een goed gevoel op uw bord te brengen en een vakantiegevoel uit te lokken. Onze foodtrucks zijn bekleed met verschillende Zuiderse geschilderde afbeeldingen zodat ook dit dat extra tikkeltje ontspanning teweeg brengt.

Voorbeelden van Mediterraanse gerechten zijn cassoulet, moussaka, pasta’s, paella’s, sarzuela,… Voorbeelden van Mexicaanse of Zuid-Amerikaanse gerechten zijn taco enchillada’s, chili’s, pulled pork, Kip Jambalaya,… Zowel op zwoele zomeravonden als op koude winternachten kan u dus gerechten kiezen die bij het seizoen en thema passen.

Een uitgebreide menulijst met nog meer aanbiedingen kan u aanvragen door ons te contacteren.

Deze meeste van deze gerechten zijn typerend voor hun iets pikantere afroom. De wensen van de klant geven hier echter de doorslag in. Wij proberen met andere woorden altijd flexibel te zijn in de smaken van onze gerechten.

Heeft u zelf eens van een top zuiders gerecht geproefd op vakantie of op restaurant en zou u uw genodigden hier ook van willen laten proeven? Laat het ons weten en we proberen het zo goed mogelijk na te bootsen.

Wenst u eerst komen proeven van een aantal gerechten alvorens de keuze te maken? Geen probleem!

INTERESSE?

Wenst u te reserveren of meer info over prijzen en menu ?