FOODTRUCK NODIG? ONZE CATERING KOMT NAAR U TOE!

Foodtruck catering – Antwerpen, Gent, Brussel, Vlaanderen, Nederland & België – kok aan huis – huren op privefeest of bedrijfsfeest.

ONS FOODTRUCK EN CATERING AVONTUUR

De foodtrucks van ONZE Catering specialiseren zich in het aanbieden van éénpansgerechten van over verschillende werelddelen. Een feest lokaal te Antwerpen, ergens in Vlaanderen, Nederland of België? ONZE kan als kok aan huis komen of in cateringvorm – met of zonder foodtruck –  bij u aan huis, op straat of binnen uw bedrijf. U kunt ons dus huren en dit zowel in de Mediterraanse, Mexicaanse, Oosterse, Aziatische, Amerikaanse als Vlaamse sferen!

Onze foodtruck en onze mensen zijn uitgerust om op eender welk evenement te staan. Verse producten, perfecte live bereiding en een folklore sfeer: dat is waar Pasado Catering voor staat!

De foodtrucks van ONZE zijn retro caravans die instant gezelligheid scheppen en die perfect aansluiten bij de grote pannen die staan te pruttelen.

Misschien vraag je je af waarom we voor eenspangerechten gekozen hebben?

Omdat je met eenpansgerechten heel gevarieerd kunt gaan: vlees, vis of vegetarisch. We kunnen bovendien veel verschillende gerechten tegelijk klaar maken en in een grote hoeveelheid. Zo is er voor ieder wat wils. Geïnteresseerden kiezen momenteel uit een menu van wel 42 éénpansgerechten! Mensen krijgen de vrijheid om uit eender welke wereldstrekking een gerechten te kiezen. Standaardformule is dat er 3 gekozen worden. Meer of minder kan.

HISTORIE VAN ONS FOODTRUCK EN CATERING AVONTUUR

Hoe is het avontuur van ONZE begonnen?

Toen ik een benefiet gaf om geld in te zamelen voor een buitenlands project, had ik nood aan een leuk ogend concept met veel en vooral lekker eten. De keuze om met grote pannen te koken was gemaakt en ik had de smaak te pakken om op verschillende evenementen te staan en te zien hoe mensen mijn klaargemaakte gerechten lekker vonden! Het food truck concept kwam enige tijd later, maar was ideaal om mijn gerechten op verschillende events te laten proeven.

Veel surfplezier op onze pagina en voel je vrij om ons te contacteren